Tiedote: Rhea Solutions Oy mukana hallituksen kärkihankkeessa!

Olemme mukana HSY:n johtamassa hankkeessa, jossa selvitetään, kuinka biojätteen lajittelua kodeissa voitaisiin tehostaa entisestään. Hanke on valittu osaksi Suomen hallituksen kärkihankkeita. ”BIORENT – biojätteen lajittelun tehostaminen ja ruokahävikin vähentäminen...

Köyhyyden ja ympäristön väliset vuorovaikutussuhteet ja suomalaiset vientiyritykset – mitä tekemistä niillä on toistensa kanssa?

Yleensä kun puhutaan köyhyydestä, puhutaan tuloista ja tulorajoista. Köyhyys tarkoittaa kuitenkin paljon muutakin kuin rahan puutetta ja köyhyys voi näyttäytyä eri muodoissa eri osissa maailmaa. Kehitysmaissa se näkyy esimerkiksi siitä, millaisista materiaaleista talo...

Tiedote: Mesenaatissa pääsee nyt perustamaan hävikkiruokaravintolaa Helsinkiin

From Waste to Taste -hävikkiruokaravintola käynnisti joukkorahoituskampanjan Mesenaatti.me-palvelussa. Rahoituksen avulla katetaan logistiikkaketjun kehittäminen ja ravintolan perustamiskustannuksia. Rahoittajat voivat muun muassa ostaa ateriapasseja ravintolaan tai tulla mukaan perustajajäseniksi. Mukaan kutsutaan myös yritystukijoita.

Kestävän kehityksen Rotterdam

Yle tarjoili mielenkiintoisen artikkelin siitä, miten eri tavolla Bangaldeshissa ja Alankomaissa on mahdollista valmistautua merenpinnan nousuun. Luin jutun Rotterdamissa, joten päätin heti alkaa katsella kaupunkin uusin silmin. Eli miten täällä, missä ilmastonmuutos tarkoittaa ihmisille pahempaa kuin päärynöiden kasvukauden pitenemistä, siihen varaudutaan.

Eroon ruokahävikistä!

Rhea ja Froodly järjestivät 26.10.2015 paneelikeskustelun ruokahävikistä osana Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan kehitysyhteistyöviikkoa. Ruokahävikillä on merkittäviä ilmastovaikutuksia, ja panelistit ehdottivat ongelmaan niin rakenteellisia kuin yksilökohtaisia ratkaisuja.

Yritysvastuuta ja yritysvastuuta

Onko vastuullinen liiketoiminta sitä, että tehdään tuotteita, jotka ratkaisevat kehitysongelmia vai sitä, että tuotetaan mitä tahansa ja yritysvastuuosasto keskittyy tuotannon haittojen minimointiin?

Pakolaiskriisi ja vapaaehtoiset Roomassa

Rhealaiset osallistuivat Social Innovators Connected -konferenssiin roomassa syyskuussa. Osana konferenssia pohdittiin pakolaistilannetta Italiassa.

Rooman läpi pohjoiseen on viime kuukausina kulkenut kymmeniä tuhansia ihmisiä pitkällä matkallaan kohti pohjoista. Välimereltä tullaan tyhjin käsin ja virallinen apu on olematonta. Toisin kuin Suomessa, ilmiö ei ole täällä uunituore, vaan jokakesäinen. Tänä kesänä voimakkaampi kuin ennen.

Yhteystiedot
Sini Suomalainen, Toimitusjohtaja
sini.suomalainen@rhea.fi
+358 50 3001 379

 

Hanna Lakkala
hanna.lakkala@rhea.fi
+358 45 8000 797

Osoite Helsingissä, verkostot maailmalla!